Rapla Raamatu müügihitid: eneseabi-, esoteerika- ja kokaraamatud

Raplamaa suurimas kaubanduskeskuses Rappeli keskuses asuv Rapla Raamat kasvab tänavu kevadel poole suuremaks. “Poe laienemisega suureneb kontoritarvete valik, plaanis on laiendada käsitöötarvete ja mänguasjade osa,” rääkis poe juhataja Kajari Tüvist.

“Igal nädalal tulevad meil müüki ka uued raamatud. Kevadeti suureneb huvi aiandusega seotud raamatute vastu, aasta lõpul on huvi suur horoskoopi tutvustavatel raamatutel,” rääkis Tüvist. “Aastaringselt on aga populaarsed eneseabi ja esoteerika ning kokaraamatud. Aina rohkem hakatakse ostma tervislikku eluviisi tutvustavaid raamatuid.”

Lastele ostetakse Rapla Raamatust palju teatmeteoseid. “Laste endi seas sarjad on populaarsed sarjad,” rääkis poe juhataja. “Hästi müüvad Andrus Kivirähu,Piret Raua,Mika Keräneni,Astrid Lindgreni teosed. Möödunud aasta üheks hitiks oli Mihkel Raua raamat, jõulude ajal osteti palju elulooraamatuid. Tüvisti sõnul tullakse just nädalavahetuseti lastele kingitusi küsima.

“Rapla Raamat on üks Rappeli keskuse populaarsemaid kauplusi ning poe kasvamine ja valiku laienemine teeb meile igati heameelt,” rääkis ka Rappeli keskuse turundusjuht Priit Seäsk.

“Tore on tõdeda, et meie klientuur on pidevalt suurenenud ja välja on kujunenud püsikliendid. Tööd on alustanud ka äriklientide haldur, ” märkis poe juhataja. “Lõpetuseks võin ütelda,et muutub ka poe nimi, kuid see jäägu esialgu veel saladuseks,” jäi ta salapäraseks.

Ligi 5500 ruutmeetri paiknev Rappeli keskus on Raplamaa suurim kaubanduskeskus, kus tegutsevad erinevad toidu- ja tööstuskaupu pakkuvad ettevõtted ning söögikohad. Tuntumatest kaubamärkidest on esindatud Selver, Hesburger, Koduextra, Expert jpt.

Fausto ärigrupp on 10-aastase ajalooga Eesti kapitalil põhinev kinnisvaraarendusettevõte, mis keskendub erinevatele kinnisvarainvesteeringutele. Fausto tegutseb kaubanduskinnisvara, büroo- ja elamukinnisvara arendamise, üürimise ja haldamise valdkonnas. Fausto ärigruppi kuulub 8 ettevõtet, mille portfelli kuulub kokku ca 58 000 m2 kaubandus- ja äripinda ning varade maht kokku üle 85 miljoni euro.

Scroll to Top