Vana-Vigala komandohoone avamine 31. mail kell 18

Vana-Vigala Vabatahtliku Tuletõrjeseltsi komandohoone renoveerimine PRIA LEADER-meetme toetusega on valmis.

Vana-Vigala Vabatahtlik Tuletõrjeselts lõpetas LEADER-i rahastusega oma komandohoone renoveerimise. Projekti eesmärk oli rekonstrueerida hoone esimene korrus, et tagada vabatahtlikele soetatud nõukogudeaegse hoone parem, efektiivsem, spetsiifilisem ja energiatõhusam kasutamine.
Hoone koosneb neljast ühesuurusest blokist, milles on kolm garaaži ja üks eraldatud osa, mis ehitati ümber olmeblokiks. Seal paiknevad tualett, kütte- ja veesõlm, pesemis-, riietus- ja olmeruum ning trepp teisele korrusele. Vahetatud on kõik avatäited, kommunikatsioonid, küttesüsteem ning soojustus.
Kogu majas on uued põrandad – garaažiosas tehti vajalikud kalded, paigaldati liiva- ja õlipüüdurid. Uute põrandate rajamisega tagati vajalik kandevõime ja samal ajal saavutati parim küttelahendus vesipõrandakütte näol, mille madal küttegraafik annab ökonoomsed ülalpidamisekulud. Taastatud on hoone soojapidavus.
Saadud toetus võimaldas MTÜ-l teha investeeringud, mida vabatahtlikud ei suuda oma sissetulekutest iseseisvalt kanda. Projekti tulemusena saab pakkuda kogukonnale tuletõrje- ja päästeteenuseid efektiivsel ning kaasaegsel tasemel. Selle projektiga astuti suur samm lähemale paremale ja turvalisemale homsele. Täname kõiki vabatahtlikke, nii neid, kes talgutel käisid, kui ka neid, kes hiljem abistava käe ulatasid.
Hoone avamine toimub 31. mail kell 18. Avamisele on oodatud kõik huvilised.

Vana-Vigala Vabatahtlik Tuletõrjeselts

Scroll to Top