Esmaspäeval, 28. mail toimub Rapla Kultuurikeskuses Rapla maakonna parimate ainetundjate vastuvõtt. Vastuvõtule on kutsutud 163 õpilast, kes on käesoleval õppeaastal toimunud maakondlike ja vabariiklike aineolümpiaadide ja võistluste võitjad ning 83 neid juhendanud õpetajat. Kõige enam, 41 õpilast on kutsutud Rapla Ühisgümnaasiumist ja 38 õpilast Kohila Gümnaasiumist, põhikoolidest 12 õpilast Valtu Põhikoolist ja 9 õpilast Järvakandi Koolist.

Märkimisväärsed tulemused on viie aineolümpiaadi võitjatel Rapla Ühisgümnaasiumi 10.klassi õpilasel Triin Satsil ja 11.klassi õpilasel Kristin Düünal.

Neli olümpiaadivõitu on Rapla Vesiroosi Gümnaasiumi 6.klassi õpilasel Mikk Vaarmaril ja Kohila Gümnaasiumi 6.klassi õpilasel Ulla Inger Veril ning Märjamaa Gümnaasiumi 9.klassi õpilastel Marlen Enokil ja Madis Laaseril.

Kõige enam olümpiaadidel ja võistlustel väga häid tulemusi on saavutanud õpilasi juhendanud Valtu Põhikooli ja Rapla Ühisgümnaasiumi õpetaja Luule Linamäe.

Tunnistusürituse korraldab Raplamaa Omavalitsute Liit.