Raplamaa kutsub turismimessile

Raplamaal on palju toredaid inimesi, põnevaid teenuseid, meil on rabad ja ilu ning palju avastamisväärset. MEIL ON RABAVALT ILUS RAPLAMAA!

Suurel laval esinevad Preeriakoja, Atla Mõisa ja Rapla Kirikumuusika Festivali esindajad. Avapäeval on messistendis kohal Miss Raplamaa 2018 Anni Velks, kellega koos saab pilti teha. Laupäeval aitavad messikülalistele Raplamaa ettevõtjate teenuseid tutvustada Miss Raplamaa 2019 kandidaadid.

Vastates küsimustele on võimalus võita vägevaid auhindu. Vastuseid leiab kohapeal videost ja  interneti abiga. Auhinnad on välja pannud: Atla Mõis, Preeriakoda, Juurimaa Tall, Huskypark, Parvematkad, TaevaniMaani Meistrikoda, Sillaotsa Talumuuseum, Toosikannu puhkekeskus, Rapla Kirikumuusika Festival.

Turismimess Tourest 2019 toimub 8.-10.veebruaril Tallinnas.

Tasuta pääsme saad alla laadida või välja printida SIIT

Kohtume turismimessil!


Messil osalemise kulud kaetakse projekti “Turismi- ja elukeskkonna turundus” vahenditest.
Projekti rahastab Euroopa Liidu Euroopa Regionaalarengu Fond.

Scroll to Top