Kehtna Kunstide Kool on Kehtna valla lastele muusika- ja kunstialast huviharidust andnud juba 25 aastat. Asume Kehtnas, Lasteaia 5- väikeses ja koduses majas.

25 aastaga on alguse klaveri- ja kunstiklassist kasvanud välja täitsa suur kool – 93 õpilasega. Meil saab õppida kunsti, keraamikat, klaverit, kitarri, vaskpuhkpille, väike- ja rahvakannelt, löökpille, laulda laulustuudios ning laste- ja poistekooris, osaleda bändi töös. Esinemisi ja näitusi on meil õppeaasta jooksul palju, kõik saavad oma andeid näidata.

Meie majas õpetavad ja juhendavad rõõmsad ja innustunud õpetajad, kes ootavad ka sama rõõmsaid lapsi, kellega koos palju vahvat teha ja toredaid asju õppida. Ikka selleks, et kõigist lastest kasvaksid paremad ja tublimad, targemad ja laiema silmaringiga inimesed ja kodanikud meie riigile.

Kehtna ja Järvakandi valdade ühinemise käigus avame oma filiaali ka Järvakandis. Nii saavad ka Järvakandi andekad ja vahvad lapsed võimaluse kunstiga lähemalt tutvust teha. Järvakandi on juba ammustest aegadest saanud tuntuks kui klaasivalmistamise häll. Just Järvakandis on õige koht õpetada noori klaasikunsti armastama ning kogu Eestimaa klaasikunsti rikastama uute kunstnike ning klaasikunsti väärtusi hindavate kunstinautijatega.

Juba sügisest avame kunsti vabaõppe ja klaasikunsti huviala Järvakandis.
Vastuvõtt toimub 7. juunil algusega kell 17.30, Järvakandis, Pargi 1, II korrusel klaasiringi ruumides.

Vastuvõtt Kehtnas muusika ja kunsti huvialadele toimub 6. juunil algusega kell 17.30.

Lisainfo www.kunstidekool.kehtna.ee
kunstide.kool@kehtna.ee tel: 5292533 Anne Ummalas