Ootame kandidaate tunnustamiseks Raplamaa autasudega

Raplamaa Omavalitsuste Liit ja Rapla Maavalitsus kutsuvad maakonna elanikke ning asutusi ja organisatsioone üles esitama kandidaate, keda tunnustada Raplamaa kõrgeimate autasudega.

Rapla maakonna tippauhind „Rapla Redel“ koos rahalise preemiaga ja Rapla maakonna kuldne vapimärk antakse inimesele, kellel on pikaajalisi silmapaistvaid teeneid maakonna arendamisel ja/või esindamisel kultuuri, spordi, hariduse, ettevõtluse või muus valdkonnas.

Lisaks antakse välja kolm Rapla maakonna hõbedast vapimärki inimestele,  kes silmapaistva töö ja tegevusega on kaasa aidanud Rapla maakonna arengule, samuti muude saavutuste eest, mis on toonud au ja tunnustust maakonnale või isikutele, kes on silma paistnud mingi konkreetse, maakonna jaoks olulise saavutusega lühemal perioodil.

Tunnustused annavad üle Raplamaa Omavalitsuste Liidu juhatuse esimees ja maavanem Eesti Vabariigi aastapäevale pühendatud vastuvõtul, mis sel aastal toimub Kehtna Kutsehariduskeskuses 22. veebruaril.

Tippauhinna Rapla Redel ja teenetemärkide statuudiga saab tutvuda  Rapla Maavalitsuse kodulehel  http://rapla.maavalitsus.ee/tunnustamine.

Ettepanekud tunnustatavate isikute kohta (nimi, aadress, teenete kirjeldus) esitada hiljemalt 1. veebruariks 2017 Rapla Maavalitsusse aadressil Tallinna mnt 14, 79513 Rapla või e-postiga info@rapla.maavalitsus.ee.

Info Ene Matetski 484 1102, ene.matetski@rapla.maavalitsus.ee

Leave a Comment

Scroll to Top