Fotokonkurss Fotopäevad 2022-2023 Märjamaa vallas

Fotokonkurss Fotopäevad 2022-2023 Märjamaa vallas

Kuulutame välja fotokonkursi Fotopäevad 2022-2023 Märjamaa vallas.

Teema AASTAAJAD. Kuna meie kliimavöötmes on neli aastaaega, siis jaguneb üldteema omakorda alateemadeks: KEVADINE ÄRKAMINE, SUVINE KÜLLUS, SÜGISENE KÜPSUS, TALVINE VAIKUS.

Tähtajad Kõigil alateemadel on oma tähtaeg. Suvepildid saatke meile hiljemalt 23. septembril ja sügispildid 21. detsembril, talvepiltide viimane saatmise tähtaeg on 20. märts 2023 ja kevadpiltidel 2. mai 2023.

Tingimused piltidele:

· konkursile on oodatud ainult loodusfotod;

· fotod peavad olema tehtud ajavahemikus 3. mai 2022 – 2. mai 2023;

· maksimaalse suurusega jpg või tiff fail, mille pikima külje pikkus on vähemalt 2000 pikslit;

· fotod peavad olema tehtud Märjamaa valla piirides;

· elementaarne digitöötlus (värvide ja kontrastsuse korrigeerimine, sensori mustuse eemaldamine, croppimine) hea maitse piirides lubatud, pildil olevate esemete eemaldamine ja taustade vahetamine jms ei ole lubatud;

· iga osaleja võib esitada kuni 3 fotot iga aastaaja kohta (kokku 12).

Pildistada võib nii fotokaamera, telefoni kui ka tahvelarvutiga. Osalema ootame kõiki, nii täiskasvanuid, kui ka lapsi ja noori.

Näitus Fotopäevade piltidest koostame Märjamaa rahvamaja Ly galeriis näituse, kus on esindatud kõik osalejad vähemalt ühe pildiga ning konkursi parimad fotod.

Kalender Märjamaa valla 2024. aasta seinakalendri sisustate teie, kes te osalete sellel fotokonkursil!

Hindamine Konkursile esitatud fotode puhul hindame teemale vastavust ja kunstilist taset. Kolmele parimale autorile on auhinnad. Esikoha võitnud foto saab auhinna 300 euro väärtuses. Eraldi hindame pilte, mille autoriks on lapsed või noored vanuses kuni 16. aastat (16 k. a) ning ka neile on auhinnad. Pildid valib välja seitsmeliikmeline žürii koosseisus: profifotograaf Lembit Michelson, fotograaf ja alpinist Jaan Künnap, Tallinna Fotoklubi liige Toomas Kiige, hobifotograaf Riho Vjatkin, Märjamaa Nädalalehe toimetaja Reet Saar ja Märjamaa valla info- ja välissuhete spetsialist Tiina Gill. Seitsmes žürii liige selgub hiljem. Žüriil on õigus jätta mõni auhind väja andmata või auhindu ümber jagada. Fotod saatke kas e-posti teel tiina.gill@marjamaa.ee või failivahetusteenuste kaudu (Google Drive, WeTransfer jt). Fotod võib saata ka CD-le salvestatuna aadressile Tiina Gill, Märjamaa vallavalitsus, Tehnika 11, Märjamaa 78304 või tooge ise kohale ja jätke sekretäri juurde (II korrus, tuba 21). Pange kirja oma täisnimi, kontakttelefon, e-posti aadress (ja vanus, kui osalete laste- ja noortekategoorias) ning saatke see meile koos pildiga. Pildifaili

nimi esitage palun järgmisel kujul: pildi nimi_pildistamise koht_pildistamise kuupäev, kuu ja aasta. Pilte e-postiga saates märkige e-kirja teemaks: Fotopäevad 2022-2023. Postiga saates tehke ümbrikule sama märge.

Kõik esitatud tööd jäävad Märjamaa vallavalitsuse omandina fotopanka ja meile jääb õigus neid tasuta kasutada. Piltide kasutamisel nii kodulehel kui valda tutvustavates trükistes ja mujal, kus vähegi võimalik, märgitakse juurde autori nimi.

HEAD PILDISTAMIST JA INSPIRATSIOONI!

Tiina Gill tel 5621 4608; tiina.gill@marjamaa.ee

Scroll to Top