raamatukogupäevad „Kohtume raamatukogus“ 20.-30.10

Tänavused raamatukogupäevad „Kohtume raamatukogus“ avatakse 20. oktoobril Tallinnas ja lõpetatakse 30. oktoobril XX maaraamatukoguhoidja päeval Mustla rahvamajas. Üle riigi toimub raamatukogudes sel perioodil sadu üritusi. Märjamaa valla raamatukogudes korraldatakse lastele ettelugemisi, raamatukogutunde, kohtumisi kirjanikega, tutvustatakse uudiskirjandust ja ei puudu seegi kord üllatusteenindaja raamatukogu leti taga.

Kuna oktoober on kuulutatud Eesti kirjanduse kuuks ja 23. oktoober Eesti raamatu päevaks, siis raamatunäitused ja väljapanekud kajastavad eelkõige just eesti kirjandust ja kirjanikke, samuti Teenuse ja Vana-Vigala raamatukogus korraldatavad vestlusringid. Noorte lugejatega tuleb Märjamaa ja Kivi-Vigala raamatukokku kohtuma lastekirjanik Kristina Ruder ning täiskasvanutele esitleb 5. novembril oma viimaste aastate loomingut Arvo Valton. Raamatukogupäevade raames käis Märjamaa gümnaasiumi 5.-7. klasside õpilastele noorsookirjandust tutvustamas  laste- ja noorsookirjanduse spetsialist ja uurija Krista Kumberg. Tegevust alustas  “Lugemisisu” programm Valgu, Kivi-Vigala ja Märjamaa raamatukogus ning kuni 8-aastaseid lapsi ootame taas osalema lugemisprogrammis “Loeme koos”, mis kestab 2021. a märtsi lõpuni.

Kohtumiseni raamatukogus!

Scroll to Top