Algas konkurss “Põhja-Eesti parimad turismiarendajad 2020”

Viit maakonda ühendava sihtasutuse Põhja-Eesti Turism nõukogu kuulutas välja konkursi, et tunnustada avalikult Põhja-Eesti regioonis edukalt tegutsevaid turismiettevõtteid ja atraktiivseid projekte ning teadvustada regiooni inimestele turismivaldkonna olulisust.

SA Põhja-Eesti Turism juhatuse liikme Karmen Paju sõnul on maailma räsiva koroonakriisi hoop avaldanud turismimajandusele tugevat mõju, seega on nüüd veelgi olulisem märgata ja tunnustada pühendunud tegijaid ning kiireid kohanejaid. Harjumaal, Lääne-Virumaal, Ida-Virumaal, Raplamaal ja Järvamaal on arvukalt nutikaid ja töökaid inimesi, kelle panus on muutnud ja rikastanud turismimaastikku. Neid, kes tulemusi saavutavad, on ülitähtis märgata ja tunnustada.

Põhja-Eesti parimate turismiarendajate konkursile saavad kandidaate esitada eraisikud, ettevõtted, riigiasutused, organisatsioonid, kohalikud omavalitsused. “Praegu on suurepärane aeg ja võimalus pühendunud tegijaid märgata ja sellest ka teistele teada anda,” rääkis Paju.

Aega on kandidaatide esitamiseks 30septembrini, regiooni parimaid tunnustatakse 29. oktoobril Rakvere linnavalitsuse valges saalis toimuval Põhja-Eesti XV turismikonverentsil „Muutuste tuules.“ Konverents toimub heas koostöös Rakvere Linnavalitsuse ja Lääne-Viru Omavalitsuste Liiduga.

Kandidaate saab esitada kolmes jaotuses: aasta väikeettevõte, aasta suurettevõte ja aasta atraktiivseim turismiprojekt. Statuut, kandidaadi esitamise ankeet ja täiendav info on leitav sit: https://www.northestonia.ee/konkurss/

Esitatud ettepanekud vaatab läbi komisjon, mis koosneb Harjumaa, Raplamaa, Järvamaa, Lääne-Virumaa ja Ida-Virumaa esindajatest.

Scroll to Top