Höhle tehases kuulutatakse täna välja Raplamaa parimad ettevõtjad!

Täna, 17. septembril toimub konkursi „Raplamaa Parimad Ettevõtted 2019“  tunnustusõhtu. Pidulik sündmus leiab aset eelmise aasta Äritegu 2018 võitja OÜ Höhle tehases Lõiuse külas Rapla vallas. Konkursi on välja kuulutanud Raplamaa Omavalitsuste Liit ja Raplamaa Arendus- ja Ettevõtluskeskus (RAEK).

Kokku esitati konkursile 47 kandidaati, neljas kategoorias: Uustulnuk; Väike ja Tubli; Rabav Toode; Äritegu. 15-liikmeline auväärt komisjon valis välja kolm parimat igas kategoorias. Lisaks antakse välja Rahva Lemmiku tiitel. Kiidetakse tublisid õpilasfirmasid ning minifirmade juhendajaid.

Tseremooniale kutsutud ligi 100 külalist on valdavalt Raplamaa äri-  ja avaliku sektori esindajad.

Tunnustusõhtu suupistete eest hoolitseb Servistor OÜ Aidi Hallikmägi juhtimisel. Kavas on kaks omanäolist üllatusesinejat. Lillede üleandmisel ulatab abistava käe Miss Raplamaa 2020, Geili Vesinurm.

Konkurssi „Raplamaa Parimad Ettevõtted“ on katkematult korraldatud Raplamaa Arendus- ja Ettevõtluskuse eestvedamisel juba aastast 1997.

 

Scroll to Top