Tunnustati Märjamaa valla parimaid sportlasi

Reede, 6. märtsi õhtul olid Märjamaa rahvamaja Ly galeriisse kutsutud Märjamaa valla tublimad sportlased. Koosviibimise juhatasid sisse karmoškat ja lõõtspilli mängivad lapsed. Nende juhendaja Eve Burmeister ütles, et omalaadseks trenažöörid on ka need pillid, mida tuleb kokku-lahku tõmmata.
Märjamaa valla spordikeskuse juhataja Mart Tilk jätkas seoste tõmbamist. Ta küsis: „Mis on ühist muusikal ja spordil?“ – „Emotsioon!“ vastas ta ise.
„Aga mis on ühist muusikal ja tippspordil?“ – Vastus oli: pühendumine, sest niisama kõrgeid tulemusi ei saavutata.
Vallavolikogu esimees Urmas Kristal ütles oma tervituses, et vallal on ruumidest rääkides praegu sportlaste saavutustes väike osa, kuid pärast uue spordihoone valmimist olukord paraneb. Ta avaldas lootust, et lisaks maadlusele, jõutõstmisele ja pallimängudele siis ka kergejõustikualadel tulemused tõusevad. Kristal kinnitas, et vald püüab rohkem raha spordile anda. „Tooge ikka au ja kuulsust Märjamaa vallale,“ lõpetas volikogu esimees.
Esmalt kutsuti saali ette noorsportlased ja nende juhendajad. Kuna kõik nad said oma saavutuste eest ka rahalise preemia, kujundas Tiina Gill igaühele tema näopildiga „rahatähe“, millel kontole kantud summa kirjas. Parimad täiskasvanud ja aasta sportlik perekond said kingituseks Märjamaa valla spordikeskuse logoga spordikotid.
Mart Tilk ütles, et meie valla spordielu pole liiga palju kajastatud. Ta kutsus sportlasi üles jagama oma pilte ja emotsioone.

Reet Saar

Scroll to Top