Inspiratsioonipäev toob Raplasse tõelisi tegijaid!

 

Laupäeval, 1. veebruaril algusega kell 10 toimub Rapla kinos inspiratsioonipäev “Stardipauk”, kuhu on oodatud kõik ettevõtlikud ja enesearengust huvitatud inimesed. Esinejateks on oma ala parimad nii Eestist kui ka välismaalt. Üritust korraldab Rapla Ettevõtlike Noorte Koda ehk JCI Rapla.

 

“Stardipauk” on inspiratsioonipäev, mis toimub Raplas juba 25. aastat järjest. Osalema on oodatud huvilised üle kogu Eesti ja eraldi soodushinnaga piletid on saadaval kooliõpilastele. Seekordseteks teemadeks on edasipürgimine ja taastumine pärast pingelist tegutsemist. Esinejateks on professionaalid, kes annavad nõu, kuidas toime tulla rahaliste või suhteid puudutavate väljakutsetega ja demotiveeriva keskkonnaga, kuidas päästa oma ettevõtet või säästa keskkonda meie ümber. Esinejatest lähemalt:

 

  • Jay Johnson (USA) – Fortune 100 ettevõtete nagu Ford Motor Company ja Kentucky Fried Chicken jpt konsultant. Jay kõneleb teemal “How to put yourself in someone else’s shoes?” (ettekanne inglise keeles).

 

  • Rahakratt – Eesti siivutuima rahablogi autor, kes esineb teemaga “Minu finantsvabadussõda!”.

 

  • Janet Väärtnõu – #minavastutan kampaania eestvedaja. Janeti etteaste pealkirjaks on „Kuidas väikesed sammud viivad suurte muutusteni keskkonnaprobleemide lahendamisel”.

 

  • Romet Vaino – Rometi ettevõte Metaloodus sündis 2016. aasta koidikul Rometi suurest soovist jagada oma seiklusi loodusmaastikel, aga näidata ka seda, kuidas vabas looduses liikumine muudab kulgeja sisemaailma. Romet räägib teemal “Kuidas loodus teeb sind paremaks inimeseks?”.

 

Madis Haasma (JCI Rapla president) soovitab inspiratsioonipäeval osalemist kõigile, kes soovivad oma igapäeva tegemistesse motivatsiooni ja häid mõtteid koguda ning näha oma silmaga selliseid kõnelejaid, kes iga päev Raplasse ei satu. „JCI Rapla on tegutsenud juba üle 30 aasta. Läbi nende tegutsemisaastate oleme alati tahtnud anda midagi ka kogukonnale. Seekord toome Raplasse suurepärased esinejaid nii Eestist kui isegi USA-st. Konverentsipäev tuleb sisutihe ning teemad on väga aktuaalsed. Kutsun seega kõiki inimesi osa võtma, sest lähitulevikus me kindlasti ei näe Raplas esinemas kedagi, kes teeb näiteks koostööd Fortune 100 ettevõtetega.”

 

Rohkem infot ürituse ja piletite kohta: https://fienta.com/et/koolituspaev-recovery

 

Ettevõtlike Noorte Koda ehk JCI on rahvusvaheline võrgustik aktiivsetele inimestele.

JCI pakub oma liikmetele arengukeskkonda oma juhtimisoskuste, sotsiaalse vastutustunde, ettevõtlikkuse ja rahvusvahelise koostöö arendamiseks, et innustada noori inimesi looma ühiskonnas positiivset muutust. JCI tegutseb täna rohkem kui 100 maailma riigis. Täpsem info www.jci.ee

 

Kontakt:

Madis Haasma

JCI Rapla president 2020

Tel: 5822 7087

E-mail: madis.haasma@gmail.com