Raplamaa Aasta Tegu kuulutatakse välja 27.novembril

Kord aastas, Ühisnädalal, kuulutatakse  Raplamaal välja kodanikuühiskonna tublimad ning välja valitakse Raplamaa Aasta Tegu. Selle nominatsiooniga tunnustatakse suurepärast kodanikualgatust, kogukondi liitvat ettevõtmist, suure südamega tehtud vabatahtlikku tööd või koostöö projekti. Viieteistkümne aasta jooksul on Raplamaa Arendus- ja Ettevõtluskeskuse eestvedamisel tunnustust väärinud  üle 200 eripalgelise ettevõtmise.

Raplamaa Arendus- ja Ettevõtluskeskuse vabaühenduste konsultant Karin Ratas: „On suur rõõm näha kuidas aasta aastalt kasvab vabatahtlike hulk ja ühe enam leidub ka inimesi, kes neid märkavad.“

27.novembril kell 16.00 Raplas, Taevanimaani meistrikojas toimuval pidulikul sündmusel saavad tunnustuse 21 tubli tegu, mille taga on suur hulk inimesi. Võitja selgub kohapeal.

Rahvastikuminister Riina Solman tunnustab nominente: „Te annate hindamatu panuse Raplamaa arendamisse. Tänu Teile on Raplamaa nii edukas, üksteisest hooliv ja kokkuhoidev. Kõik suured teod saavad alguse ideest ja soovist midagi paremaks muuta. Tänan, et märkate oma kodukoha probleeme ja mõtlete lahendusvõimalustele.“

Kõik nominendid on välja toodud RAEKi kodulehel: https://raek.ee/kodanikuuhendustele/aasta-tegu/

 

Scroll to Top