Fotopäevad tulevad ka sel aastal
Tänavuste fotopäevade teema on „LOODUSE LOOMING“. Piltide esitamise viimane
kuupäev on 25. juuni 2019. Esmakordselt lubame konkursile esitada ka varem tehtud fotosid.

Tingimused piltidele:
 fotod peavad olema tehtud sel aastal;
 maksimaalse suurusega jpg või tiff fail, mille pikima külje pikkus on vähemalt 2000 pikslit;
 fotod peavad olema tehtud Märjamaa valla piirides;
 elementaarne digitöötlus (värvide ja kontrastsuse korrigeerimine, sensori mustuse eemaldamine, croppimine) hea maitse piirides lubatud, pildil olevate esemete eemaldamine ja taustade vahetamine jms ei ole lubatud;
 iga osaleja võib esitada kuni 10 fotot, millest viis peavad olema tehtud ajavahemikus 15.05-26.06.2019
Pildistada võib nii fotokaamera, telefoni kui ka tahvelarvutiga. Ole noor või vana, kõik on oodatud osalema!

Teemast
Looduse loomingut võib leida kõikjal meie ümber, tuleb vaid osata näha ja see jäädvustada. Ootame eelkõige huvitavaid või lausa eriskummalisi looduse objekte või nähtusi, kuid ka juba teada ja tuntuid objekte uuest vaatenurgast. Looduse looming on laiahaardeline teema ja annab võimaluse oma loomingulist näidata ka pildistajal endal.

Näitus
Fotopäevade parimatest piltidest koostame Märjamaa rahvamaja Ly galeriis näituse.

Hindamine
Kolmele parima foto autorile on auhinnad. Pildid valib välja viieliikmeline žürii koosseisus:
profifotograaf Lembit Michelson, Tallinna Fotoklubi liige Toomas Kiige, hobifotograaf Riho Vjatkin, Märjamaa Nädalalehe toimetaja Reet Saar ja Märjamaa valla info- ja välissuhete spetsialist Tiina Gill.

Fotod saatke kas e-posti teel tiina.gill@marjamaa.ee või CD-le salvestatuna aadressile Tiina Gill, Märjamaa vallavalitsus, Tehnika 11, Märjamaa 78304 või tooge ise kohale ja jätke sekretäri juurde (II korrus, tuba 21) hiljemalt 25. juunil. Pange kirja oma täisnimi, aadress, kontakttelefon ja e-posti aadress ning saatke see meile koos pildiga. Pildifaili nimi tuleks esitada järgmisel kujul: pildi nimi_koht, kus pildistatud_autori nimi. Pilte e-posti teel saates märkige e-kirja teemaks: LOODUSE LOOMING. Postiga saates tehke ümbrikule sama märge.

Kõik esitatud tööd jäävad Märjamaa vallavalitsuse omandina fotopanka ja meile jääb õigus neid tasuta kasutada. Piltide kasutamisel nii kodulehel kui valda tutvustavates trükistes märgitakse juurde autori nimi.

MÄRKAME LOODUSE LOOMINGUT! HEAD SILMA JA KINDLAT KÄTT!
Tiina Gill
tel 5621 4608; tiina.gill@marjamaa.ee