Bussiliinide muutumine

INFOKS                                                                                                                                         

Alates 01.04.2019 jõustuvad muudatused Raplamaa avalikel bussiliinidel  1, 3, 3k, 9, 14 ja 15. Muutub liini 3k number ja võetakse kasutusele uued liininumbrid 9A ja 14A. Sõiduplaanid on nähtavad www.peatus.ee alates 23.04.2019.

  • Liin 1 Rapla raudteejaam – Rapla bussijaam Liini nr.1 paljud väljumised on asendatud liiniga nr.3 Rapla raudteejaam – Rapla bussijaam – Alu. NB! Igale rongile saab linnast bussiga ja kõigil rongidel on buss vastas! Raudteejaamast väljub viimane buss kell 23.30 seoses rongide sõiduplaani muudatusega.
  • Liin 3 Rapla raudteejaam – Rapla bussijaam – Alu Liin läbib Rapla raudteejaama ja bussijaama vahel täpselt neid samu peatusi, mis liin nr.1 (Rapla raudteejaam, Rapla jaam, Telliskivi, Vesiroosi, Välja, Mahlamäe, Kesklinna, Rapla bussijaam) ja sõidab siis edasi Alusse. Sama tagasisuunal. Liin nr.3, mis varem sõitis Alu kaudu Kodilasse kannab edaspidi numbrit 14A.
  • Liin 3k Rapla – Kuusiku-Nõmme – Kodila – Ohulepa Liini number on edaspidi 23k.
  • Liin 23k Rapla – Kuusiku-Nõmme – Kodila – Ohulepa Liin 23k väljub hommikul Raika peatusest praegu kehtivast hiljem (kell 07:10) ja sama buss läheb edasi Alu liinile nr.3 (Rapla raudteejaamast kell 07:40). See info on mõeldud neile lastevanematele, kelle lapsed käivad Alu koolis. Tagasisuunal saavad lapsed Alust bussile tulla kell 15:40 ja sama buss läheb edasi kell 16:05 Rapla raudteejaamast väljuvale liinile 23k.
  • Liin 9 Rapla – Hageri – Kohila ja 9A Rapla – Alu – Hageri – Kohila Liin 9 väljub teisipäeviti ja reedeti, mõnes peatuses on muutunud väljumisajad. Liin 9A on käigus laupäeviti ja pühapäeviti ning teisipäevale ja reedele langevatel riiklikel pühadel. Liin 9A sõidab läbi Alu, muus osas kattub liini 9 marsruudiga. Liin 9A hommikune väljumine (kell 09:40) alustab Rapla raudteejaamast.
  • Liin 14 Rapla – Kodila – Ohulepa ja liin 14A Rapla – Alu – Kodila – Ohulepa Liini nr.14A sõidab läbi Alu. Mõlema liini mõned väljumised alustavad või lõpetavad Rapla raudteejaamas.
  • Liin 15 Rapla – Kodila – Varbola – Pajaka Kell 16:00 Rapla raudteejaamast väljuv reis lükkub edaspidi 10 minutit hilisemaks, hakkab aprillist väljuma kell 16:10 ja sõidab läbi Alu.

 

 

 

Scroll to Top