Märjamaa valla 100 tamme pargi rajamine

Tamm on eestlastele olnud läbi aegade püha puu, millega seonduvad mitmed legendid, rituaalid ja uskumused. Tänu tammede pikale elueale kanduvad meie lood ja unistused läbi aegade järeltulevate põlvedeni. Tamm on tugevuse ja kestvuse sümbol, mis sobib hästi Eesti Vabariigi 100. sünnipäeva vääristamiseks.

Märjamaa gümnaasiumi abituriendid ja põhikooli lõpetajad ning Valgu Põhikooli lõpuklasside õpilased rajavad Velisele Kiigesaare juurde Ripsilla kinnistule Märjamaa valla 100 tamme pargi. Istikud on tõrudest kasvatatud Märjamaa Gümnaasiumi õpilaste poolt. Tamme istutamisega Eesti Vabariigi 100. sünnipäevaks jätavad nad endast märgi oma riigi ajalukku ja teevad väärika kingituse Eestile.

Märjamaa valla 100 tamme pargi tammede pidulik istutamine toimub  Velisel Kiigesaare juures 16. mail 2018 algusega kell 13.30.

Istutamise järgselt süüakse ühiselt  kringlit, meeleolu pakuvad kohalikud muusikud.

Sündmus on avalik, olete kõik oodatud, ajaline kestus ca 2 h.

Scroll to Top