Osale Märjamaa valla Fotopäevadel!

Tänavused fotopäevad kestavad kauem ja on pühendatud Eesti Vabariigi juubeliaastale. Seekordne teema on „MINU INIMENE“. Piltide esitamise viimane kuupäev on 24. juuni 2018.

Tingimused piltidele:

  • foto peab olema tehtud ajavahemikus 30.03.2018-22.06.2018
  • maksimaalse suurusega jpg või tiff fail, mille pikima külje pikkus on vähemalt 2000 pikslit
  • fotodel kujutatud inimesed peavad elama Märjamaa vallas, pildistamikoht peab olema valla piirides
  • elementaarne digitöötlus (värvide ja kontrastsuse korrigeerimine, sensori mustuse eemaldamine, croppimine) hea maitse piirides lubatud, pildil olevate esemete eemaldamine ja taustade vahetamine jms ei ole lubatud
  • pildiga koos tuleb esitada pildil kujutatud inimese SÕNUM MEILE. See võib olla selle inimese moto, elutarkus või lihtsalt soov kaasteelistele
  • iga osaleja võib esitada kuni 10 fotot

Pildistada võib nii fotokaamera, telefoni kui ka tahvelarvutiga. Ole sa noor või vana, kõik on oodatud osalema! Meie ümber on ju nii palju toredaid inimesi. Jäädvustame nad ja nende sõnumi sellel Eesti Vabariigile nii olulisel aastal ning näitame sadat parimat pilti alates juuli lõpust Märjamaa rahvamaja Ly galeriis. Kolmele parima foto autorile on auhinnad. Pildid valib välja viieliikmeline žürii koosseisus: profifotograaf Lembit Michelson, Eesti Fotokunstiühingu juhatuse liige Toomas Kiige, hobifotograaf Riho Vjatkin, Märjamaa Nädalalehe toimetaja Reet Saar ja Märjamaa valla info- ja välissuhete spetsialist Tiina Gill. Tore oleks kui ka näituse külastajad oma lemmiku valiksid.

Kui soovid fotopäevadel osaleda, siis palun anna endast märku ja saada sõnum telefonile 5621 4608 või e-kirja aadressile tiina.gill@marjamaa.ee hiljemalt 1. juuniks. Sõnumis või e-kirjas teata oma nimi. Registreerimine oleks korraldajatele suureks abiks, kuigi fotopäevadel võivad osaleda ka need, kes end ei registreeri.

Fotod saatke kas e-posti teel tiina.gill@marjamaa.ee või CD-le salvestatuna aadressile
Tiina Gill, Märjamaa vallavalitsus, Tehnika 11, Märjamaa 78304 või tooge ise kohale ja jätke sekretäri juurde (II korrus, tuba 21) hiljemalt 22. juuniks. Pange kirja oma täisnimi, aadress, kontakttelefon ja e-posti aadress ning saatke see meile koos pildiga. Ärge unustage lisamast pildil oleva inimese nime ja tema SÕNUMIT MEILE. Pildifaili nimi tuleks esitada järgmisel kujul: portreteeritava nimi_küla või alev, kus pildistatud_autori nimi. Pilte e-posti teel saates märkige e-kirja teemaks: MINU INIMESED. Postiga saates tehke ümbrikule sama märge.

Kõik esitatud tööd jäävad Märjamaa vallavalitsuse omandina fotopanka ja meile jääb õigus neid tasuta kasutada. Piltide kasutamisel nii kodulehel kui valda tutvustavates trükistes märgitakse juurde autori nimi.

Head pildistamist, toredaid inimesi ja ehedaid emotsioone!

Tiina Gill
tel 5621 4608; tiina.gill@marjamaa.ee

Scroll to Top