USA Suursaatkonna näituse “Ameerikat kujutades” avamine 8.mail


Esmaspäeval, 8. mail kell 11 avab USA saatkond Kohila raamatukogus näituse “Ameerikat kujutades”.

Näituse avamisel esineb Mary McBride Trio USAst.

Piltidel on kujutatud Ameerikat tutvustavaid kunstiteoseid ja ajaloosündmusi.
Soov rääkida Ameerika lugu läbi tema kunsti inspireeris USA Riiklikku Humanitaarteaduste Toetusfondi (NEH) looma programmi “Ameerikat kujutades”. Sari algab hoolikalt valitud meistriteostega mitmete sajandite pikkusest perioodist. Valitud kunstnikke on alates esimestest Ameerika indiaanlaste käsitöölistest maalikunstnike Mary Casatti ja Thomas Bentoninini, fotograafidest Walker Evansist ja Dorthea Langest arhitektide Frank Lloyd Wrighti ja William van Alenini.

Näitus on avatud 31. maini!

Scroll to Top