Märjamaa perearstikeskus kutsub oma sünnipäevale

1. juulil 2018 saab Märjamaa perearstikeskus 20-aastaseks. Tänavusel vabariigi aastapäeva aktusel kutsusime kõiki Märjamaa valla elanikke oma sünnipäevapeole. Nüüd on kätte jõudnud aeg lubadus täita.

Seekord ei määra me veresuhkru ja kolesterooli väärtusi, ei mõõda vererõhku ega ei kirjuta retsepte . Küsite nüüd, mida siis veel? Mõtlesime, et juhime seekord tähelepanu tervise hoidmisele. Alatihti tegeleme oma tervisega alles siis, kui mingi probleem ilmneb. Tervis on ju enamikul meist kogu aeg olemas, iseenesest, täiesti niisama. Proovime üheskoos mõelda, arutleda ja tegutseda, et seda luksust – olla terve – jätkuks pikemalt.

Sünnipäevaürituste kava

3.07 Sööme end terveks perearstikeskuse ruumides
Kell 13–15 on arstikabinettides avatud suhkru ja rasva töötoad. Läbiviijad toitumise asjatundjad Marika Tomson ja Merle Niinemets.
13.00–15.00 kohalikud ettevõtjad Mõisamaa Ökokeskusest /Väike Jalajälg, Uuskaubi talust, OÜ-st Bon Soya ning Südameapteegist tutvustavad oma toodangut. Näitusmüük. Olete oodatud!

4.07 Liikumispäev
Kell 13.00–14.00 on perearstikeskusesse oodatud noored alates 7. eluaastast.
Toimub väike esmaabi teemaline meeskondlik matkamäng perearstikeskuse ümbruses. Tule ise ja võta sõber kaasa! Tublimatele auhinnad. Läbiviija esmaabispetsialist Merle Niinemets.
Kepikõnd – sobiv liikumisharrastus kõigile, oluline on omandada õige tehnika.
13.00–14.00 I grupp: vanus 60+
14.00–15.00 II grupp: vanus 18–59
Võimalusel võta kaasa käimiskepid, kohapeal olemas piiratud kogus. Instruktoriks Marika Tomson.
13.15 Käruralli emmedele -issidele-vanaemadele-vanaisadele koos igas eas lastega.
Kogunemine 13.00–13.15 perearstikeskuse juures, kärude ehtimine sünnipäevapallidega. Juhendavad titepuhkusel ralliässad Celia Kaasik ja Triinu Toome.

5.07.2018 Lastepäev
13.00–16.00 suunatud lastele vanuses 3–10 a. Läbiviija Diana Pagar koos abilistega
Töötuba „Kuidas ma seestpoolt välja näen ja väljapoole kostan”. Inimese pusle kokkupanemine, inimene röntgenülesvõtetel, südame kuulamine, kopsumulaaži valmistamine jpm. Samal ajal mängutuba laste mängunurgas – arstide töövahendite tutvustamine, raamatud inimese kehast jm.
Töötuba „Tervisliku toidu mäng: hamba tervis”. Töötuba „Oma käe meisterdamine”. Avatud pildistamise nurk. Kõikidele osalejatele tunnistus koolituse läbimisest ning sünnipäevameene.
Osalejaid turgutavad päeva lõpus tervislikud ampsud ja sünnipäevatort.

Olete oodatud!

 

Scroll to Top