Raplamaa Äritegu 2017 on Vindor OÜ

Kohila Vineeris kuulutati 6.juunil välja Raplamaa parimad ettevõtjad.

Konkursi „Raplamaa parim ettevõtja 2017“ tunnustamistseremoonia korraldamiseks, avas uksed Raplamaa Äritegu 2016 ja Aasta Välisinvestor 2016- kasespooni ja -vineeri tootmise ning tootearendusega tegelev osaühing Kohila Vineer. Konkursi on välja kuulutanud Raplamaa Omavalitsuste Liit ja Raplamaa Arendus- ja Ettevõtluskeskus (RAEK).

Kokku esitati 64 kandidaati, kuues kategoorias ja lisaks anti välja kaks eripreemiat: Parim Raplamaa õpilasfirma ning Rahva lemmik.

 Äritegu 2017: Vindor OÜ

Väike ja Tubli 2017: Pajo Saeveski OÜ

Uustulnuk 2017: Frank Kutter OÜ

Ettevõtja sõber 2017: Kovanäpsel MTÜ

Töötaja sõber 2017: Salutaguse Pärmitehas AS

Tubli talu 2017: Tõrvaaugu Mahe talu

Eriauhind Raplamaa Õpilasfirma 2017: Õpilasfirma „HR3“ Popsocketid ja juhendaja Margot Sarv

Eriauhind Rahva lemmik 2017: FIE Martti Raavel

 

Kõik nominendid said meeneks vineerist tänukirja ning laureaadid Raplamaa kujulise vineerist seinakella, mille on valmistanud Peter Pihl. Lisaks omistati kategooria võitjale aunimetus ja Rapla Maakonna hõbedane rinnamärk ning Raplamaa Äritegu pälvis kuldse rinnamärgi. Tunnustamiseks paluti püünele kolm parimat ettevõtjat igast kategooriast.

Tehase laohoone peokohana on tavatu valik, kuid ainulaadne ning õhtu oli vürtsitatud üllatustega. Muusikalise meelelahutuse eest hoolitses laulja Vaiko Eplik, vaatemängu pakkus Eesti üks parimaid trikirattureid Bert Ribul. Lillede üleandmisel ulatas abistava käe Miss Raplamaa 2018, Anni Velks. Tervitusjooki pakkus, kohalik ettevõte ja Raplamaa Uustulnuk 2015, Mahe Jäätis OÜ ning kehakinnituse eest hoolitses Ööbiku Gastronoomiatalu oma tuntud headuses.

 Raplamaa Arendus- ja Ettevõtluskeskuse (RAEK) juhataja Janek Kadarik on kahekümne aasta jooksul olnud kõikide tunnustamiste juures. Kadariku sõnul on tunnustamine ellu kutsutud selleks, et Rapla Maakonnas tublisid ettevõtjaid kiita ning väärtustada. „Ettevõtlikud inimesed on need, kellele ühiskond suuresti rajaneb ja kes viivad elu edasi! Tunnustamine on vajalik, et neid inimesi märgata ning esile tuua, näidata eeskuju teistele, samuti edendada noorte ettevõtlikkust“, lisab Kadarik.

Konkurssi „Raplamaa parim ettevõtja“ on korraldatud Raplamaa Arendus- ja Ettevõtluskuse eestvedamisel juba aastast 1997. Viimased kaks aastat on pidulikku tseremooniat korraldatud võitja ettevõttes. Sellel aastal Kohila Vineer OÜ-s ning aasta varem Harviker OÜ-s, kes tegeleb puidust mööbli tootmise ja eksportimisega Skandinaaviasse.

Raplamaa Arendus- ja Ettevõtluskeskus (RAEK) tänab kõiki laureaate, nominente, kõiki kandidaatide esitajaid, külalisli ja partnereid ning Kohila Vineeri abivalmis meeskonda.

Pildigalerii leiad SIIT

Fotode autor: Siim Solman

Scroll to Top