Raplamaa Omavalitsuste Liit kutsub maakonna elanikke, asutusi ja organisatsioone üles esitama kandidaate, keda tunnustada Raplamaa kõrgeimate autasudega.

Rapla maakonna tippauhind RAPLA REDEL koos rahalise preemiaga ja Rapla maakonna kuldne vapimärk antakse inimesele, kellel on pikaajalisi silmapaistvaid teeneid maakonna arendamisel ja/või esindamisel kultuuri, spordi, hariduse, ettevõtluse või muus valdkonnas.

Kolm Rapla maakonna hõbedast vapimärki antakse inimestele,  kes silmapaistva töö ja tegevusega on kaasa aidanud Rapla maakonna arengule, samuti muude saavutuste eest, mis on toonud au ja tunnustust maakonnale või isikutele, kes on silma paistnud mingi konkreetse, maakonna jaoks olulise saavutusega lühemal perioodil.

Tunnustused annab üle Raplamaa Omavalitsuste Liidu juhatuse esimees Eesti Vabariigi 100 aastapäevale pühendatud tänugalal „Raplamaa tänab“ 16. veebruaril 2018.a. Rapla kultuurikeskuses.

Tippauhinna Rapla Redel ja teenetemärkide statuutidega saab tutvuda  Raplamaa Omavalitsuste Liidu  kodulehel http://rol.raplamaa.ee/tunnustamine

Ettepanekud tunnustatavate isikute kohta (nimi, aadress, teenete kirjeldus) esitada hiljemalt 23.jaanuariks 2018 Raplamaa Omavalitsuste Liitu aadressil Tallinna mnt 14, 79513 Rapla või e-postiga rol@raplamaa.ee

Info Silvi Ojamuru  5047988