Esmaspäeval, 9. oktoobril kell 12.00 avatakse neljandat korda helkuripuu Rapla Postkontori ees (Tallinna mnt 17). Puud aitavad ehtida Rapla Erilasteaia Pääsupesa lapsed, Tre raadio töötajad, Rapla politseijaoskonna ja vallavalitsuse ametnikud ning linnakodanikud.

Projekti eesmärk on eelkõige teadvustada ja meelde tuletada, et pime aeg on saabumas ning kõige lihtsaim viis end pimedal ajal liikudes nähtavaks teha on kanda helkurit.

Helkuripuule saavad helkuri lisada kõik soovijad ning puult võtta helkuri liiklejad, kellel on vaja end pimedal ajal nähtavaks teha. Kui kellelgi on kodus üle mõni helkur, siis julgustame need kindlasti puule riputama.

Kui keegi soovib helkurit annetada, ise sündmusel osalemata, palume see tuua Rapla Vallavalitsuse koridori postkasti, millel on kiri „Helkuripuu“ või saata posti teel Rapla Vallavalitsusse, Viljandi mnt 17, Rapla, 79511

Kutsume üles ka kõiki koole, lasteaedu ning ettevõtteid projektiga ühinema ning  helkuripuud ehtima linnas  ja külades, et helkuri saaksid ka kõik need eestimaalased, kellel see veel puudub või kadunud on.

Helkuripuu FB lehele oodatakse pilte ehitud puudest.

Aktsiooni algatajad on Pärnu linn, Rapla vald, Järva Maavalitsus, TRE Raadio ja Türi Noortekeskus.

Aitame neid, kes mingil põhjusel ennast ise helkuri soetamisel aidata ei saa. Helkur on kohustuslik ja igasugune tegu turvalisuse tõstmisel liikluses on tänuväärt!

 

Vali elu- ole pimedal ajal nähtav! Kanna helkurit!

Kutsume kõiki helkuripuud ehtima!